Kuşlarla telepati...
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Kuşlarla telepati...
ben diğer hayvanlara göre kuşlarla daha iyi telepati kurabiliyorum. güvercin sürüsünden bir tane güvercin seçiyorum ve ona odaknıloyurm yanıma çağırıyorum sürüden ayrılarak yanıma kadar yürüyo ve ben ne kadar istersem okadar orda duruyo. Bu konuda da kendimi geliştirmek istiyorum daha iyi bilenler varsa yol göstersinler ltfn. eyvallah
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Kuşlarla telepati...
ben bi kaçkere sokak kedileriyle kurmaya çalıştım.yanına sevmek için gittiğimde kaçanlara onu sadece sevmek istediğimi tatlı olduğunu ve ona zarar vermiyeceğimi sölemeye çalıştım telepatiyle.bayaa yaklaşıyorum elimi falan 3-4 cm öteden kokluyo elimi iyicene ona uzatınca.ama yemek olmadığını anlayınca gidiyor
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Bende köpeklerle bu şekilde iletişim kurabiliyorum. Küçüklüğümden beri köpeklerle hep çok yakındım ve hiç köpeksiz yaşamadım ve onlarla konuşuyordum cidden annem gelince susarlardı anneme derdim annemde hayal gücün derdi annem gidince bidaha deme senle konuşmam falan derdi en iyi arkadaşımdı köpekler ama şimdi düşününce hayal gücü olmalı çünkü şimdi sadece onlara beynimden komut veriyorum ve işe yarıyo. En saldırgan köpek bile bana dokunmaz ve mahallemizdeki bütün köpekler beni görünce deli oluyolar çok severler beni ama ben onlarla sürekli konuşuyorum. Ama bunu kuşlarla yapamıyorum...
Verita Aequitas
-
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
İnsanlar sevdikleri ve bağlı oldukları kişilerle çok daha kolay telepati yaparlar mesela anne ile çocuk arasındaki telepati birbirini tanımayan iki insan arasındaki telepatiden çok daha güçlüdür.
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR
-
- Yaşadığınız İl: 66 Yozgat
Anaa ben bunu hep yapıyodum da oluyodu Telepatiye mi giriyo bu şimdi?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben güvercinlerle telepati yapmayı deneyince benim dediğimin tam aksini yapip kaçıyorlar
Mesela bir güvercine yoğunlaştım bir gün 3dk sonra başka biyere kaçtı sonra seni hala görüyorum diyerek yoğunlaştım bana baktı sonra yine kaçtı Bu sefer yere indi dedim seni hala görebiliyorum yürüyerek uzaklaşmayı denedi arabaların arasına gitti
Mesela bir güvercine yoğunlaştım bir gün 3dk sonra başka biyere kaçtı sonra seni hala görüyorum diyerek yoğunlaştım bana baktı sonra yine kaçtı Bu sefer yere indi dedim seni hala görebiliyorum yürüyerek uzaklaşmayı denedi arabaların arasına gitti
Maximum Phishishk