Merhabalar aranıza yeni katıldım.
2 haftadır telepatiyle ugrasiyorum. Son 5gündür yoğun bi şekilde odaklanabiliyorum.
İlk zamanlar ne odaklanabiliyordum nede telepati yapmak yani mesaj göndermek istediğim kişiyi hayal edebiliyordum.
Ama son 5 gündür tüm vücudumu bi kaç dakika içinde enerjiyle doldurabiliyorum. Imaje ediyorum o kişiyi ve iki gün üst üste ama anlık olarak gerçek gibiydi. Yani dokunuş ve kokuyu anlıkta olsa hissettim.bu konuda daha fazla çalışmam,pratik yapmam gerektiğini biliyorum tabi.
Ve günde 30,40dk kadar olmak üzere 3 kez yapıyorum budur. Bitirdikten sonra 5dk kadar olmak vucudumda. Ozellikle bacak ve karın bölgemde kısa kısa elektriklenme oluyor ve yavaş yavaş geçiyor.
Sizce doğru bi şekilde mi ilerliyorum? Bunlar telepati çalışmalarının bi parçası mi ? Yani enerjiyi hissetmem ve sonrası elektriklenme?
Ve imaje ederkende enerjinin ona geçtiğini hayal edip bana mesaj atmasını söylüyorum.
Mesaj atmayacağına emin olduğum kız, geçen gece mesaj attı,sonra kısada olsa ertesi gün mesaj larıma cevap verdi.
Ama bi kaç gündür yine ses soluk yok.
Birine bu şekilde telepatik mesaj göndermek ve sonucu almak bi süreç midir ?
telepatide ilerliyor muyum sizce ?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: telepatide ilerliyor muyum sizce ?
Sonunda oldu. Bana mesaj atmayı geçtim, cevap bile vermeyen insan durduk yere mesaj attı.ve şuan konuşuyoruz.
Ve bugün 2kez başka birinin aramasına odaklandım.ikisinde de aradı. Kendimi "güçlü" hissettiriyor bu telepati denen meret
Ve bugün 2kez başka birinin aramasına odaklandım.ikisinde de aradı. Kendimi "güçlü" hissettiriyor bu telepati denen meret
En son Yönetici tarafından 08 Eki 2013, 21:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Uygun olmayan bir ibare cümleden çıkarıldı.
Sebep: Uygun olmayan bir ibare cümleden çıkarıldı.
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
devam, bravo!!!
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Telepati yaparken mümkünse karşı tarafa naif cümleler kurulmalı ve emrivaki isteklerden kaçınılmalı. Bir talebimiz varsa rica etmeyi ve samimi olmayı hiçbir şekilde unutmamalıyız. Telepat olmak, telepati yapmak kişiyi Tanrısallaştırmaz. Ego' ya yenik düşmemeli ve ego her zaman devre dışı kalmalı..
Acemitelepat, uygulamanız başarılı sonuç vermiş. Elektriklenme, koku, dokunuş ve enerjiyi hissetme.. Bağ oluştuğunun, sizi duyduğunu ve hissettiğinin açıkça bir göstergesidir.
Acemitelepat, uygulamanız başarılı sonuç vermiş. Elektriklenme, koku, dokunuş ve enerjiyi hissetme.. Bağ oluştuğunun, sizi duyduğunu ve hissettiğinin açıkça bir göstergesidir.
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat