Telepatiye Yeni başladım ne yapmalıyım?

Telepati ile ilgili sizden gelen yazılar
TelepatikAkim
Yaşadığınız İl: 5 Amasya

Telepatiye Yeni başladım ne yapmalıyım?

Okunmamış mesaj gönderen TelepatikAkim »

Evet arkadaşlar lütfen yardımcı olun yeni başladım neler yapmalıyım?

Bu arada (benimle birlikte) sitede 86 üye varmış. O 85 kişiden en az 5 tanesinin yardımcı olacağını düşünüyorum bil gi paylaşımı güzeldir beni kırmayın lütfen..
En son Yönetici tarafından 17 Ağu 2012, 03:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık yeniden düzenlendi
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yeni başladım ne yapmalıyım?

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

1- Neden telepatiyi öğrenmek istiyorsun sorusuna net bir cevap bul
2- Telepati ile ilgili kendin için gerekli tüm bilgileri barındırdığına inandığın bir dosya hazırla.
3- Telepati ile ilgili teknikleri araştır ve kendine uygun telkinlerden birini kendine uyarlayarak uygulamaya başla
4- Beraber çalışabileceğin ve mümkünse duygusal bağın olduğu (Annen, kardeşin, sevdiğin bir insan...) bir arkadaş bul
5- Basit denemeler yap
6- Kendine mutlaka uygulayabileceğin bir plan hazırla (Günlük çalışmalar)

7- Şu iki linki incele... Doğrudan konu ile ilgili olmayabilir ancak bazı noktalar işini kolaylaştırmanda sana çok yardımcı olacaktır.
1- http://astralseyahat.net/sorunlar-uyari ... t2343.html
2- https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html

Ve abartma.... Telepatiyi öğrenmek sana madalya kazandırmayacak veya Bir telepat olarak gösteriden gösteriye koşmayacaksan bir mesleğin olmayacak, derslerinde daha başarılı olmanda yardımcı olmayacak hatta her zaman kolayına kaçman için bahaneler üretmene neden olacak...
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
cehalet
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Re: Yeni başladım ne yapmalıyım?

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

AkrepKral yazdı:1- Neden telepatiyi öğrenmek istiyorsun sorusuna net bir cevap bul
2- Telepati ile ilgili kendin için gerekli tüm bilgileri barındırdığına inandığın bir dosya hazırla.
3- Telepati ile ilgili teknikleri araştır ve kendine uygun telkinlerden birini kendine uyarlayarak uygulamaya başla
4- Beraber çalışabileceğin ve mümkünse duygusal bağın olduğu (Annen, kardeşin, sevdiğin bir insan...) bir arkadaş bul
5- Basit denemeler yap
6- Kendine mutlaka uygulayabileceğin bir plan hazırla (Günlük çalışmalar)

7- Şu iki linki incele... Doğrudan konu ile ilgili olmayabilir ancak bazı noktalar işini kolaylaştırmanda sana çok yardımcı olacaktır.
1- http://astralseyahat.net/sorunlar-uyari ... t2343.html
2- https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html

Ve abartma.... Telepatiyi öğrenmek sana madalya kazandırmayacak veya Bir telepat olarak gösteriden gösteriye koşmayacaksan bir mesleğin olmayacak, derslerinde daha başarılı olmanda yardımcı olmayacak hatta her zaman kolayına kaçman için bahaneler üretmene neden olacak...
Sayın akrepkral olacaklar konusunda yine optimist davranmış.Telekinezi sitesinde de demiştim.Burada da söyleyeyim.Önce bunun için hazır mısın onu kendine sor.Eğer gerçekten hazırsan o da senin için hazır olacak.Ama sen hazır değilsen ve bir yolunu bulup bu güçlere ulaşırsan aklını kaybedebilirsin.Zihin kontrolü veya zihin okuma her ne kadar büyüsüyle insanları cezbetse de hiç göründüğü gibi değil.Zihin kontrolü sana hayatın boyunca yalnız hissettirecek.Zihin okumaysa insanların gerçek yüzlerini görmene sebep olacak.Bunların ikisini de kaldırabilmek için çelik gibi sabır sahibi olmak lazım.Ben sahip değildim ve bir hevesle işin bütün sırlarını gerçekten bilen birinden öğrendim.Tabi hazır olmadığım için aklımı kaybediyordum.Başlangıçta büyük bir özgüven oluşturur ama daha sonra yaşayacağın şeyleri tahmin bile edemezsin.Sen kendini fazla kaptırma işe.Sadece yavaş yavaş kendini geliştirmeye bak.Zamanla olgunlaşacaksın.Telepati sadece bir ilim değil aynı zamanda bir sanattır.O yüzden işin bütün püf noktalarını çalıştıkça zamanla kavrayacaksın.Sana verebileceğim en önemli tavsiye hırsına yenilme.Sadece yavaş yavaş öğrene öğrene sindire sindire ilerle...
Maximum
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Telepatiye Yeni başladım ne yapmalıyım?

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Bu iş bu kadar ilerleyince (aklını kaybetmeye kadar) çakralarını kapayıp hazır oluncaya kadar yapmamak için bir teknik var mı?Doğru tanımladım mı bilmem ama çakraları mühürleme demeye çalışıyorum.
Maximum Phishishk
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Maximum yazdı:Bu iş bu kadar ilerleyince (aklını kaybetmeye kadar) çakralarını kapayıp hazır oluncaya kadar yapmamak için bir teknik var mı?Doğru tanımladım mı bilmem ama çakraları mühürleme demeye çalışıyorum.
Çakralarla pek ilgili değil.Şartlanmayla oluyor.Yani nasıl kendini yürüyemeceğine ikna eder ve sürekli bunu telkin ettiğinde yürüyemezsen benzer bir sistemle kendini köreltebiliyorsun.Mesele kendini bilmek.Kendini bildikten sonra yollar kendiliğinden çıkıyor zaten...
Maximum
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Sağol bunu kapıyacaktım ama vazgeçtim artık bunun yan etkileriyle baş edebiliyorum sanırım
Maximum Phishishk
Msa

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Bende başlıyacağım ve iletişim kurabileceğim bir tek kedim var o olabilirmi ?
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Tabiki olur. Hatta hayvanlarda daha kolay olur çünkü onlarda akıl süzgecinden geçirme, önyargı, bilinçaltı, otokontrol gibi sistemler yok.
soru sual
Yaşadığınız İl: 79 Kilis
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen soru sual »

şimdiden heycan yaptım :) ben daha yeni üye oldum ve telepatiyi nasıl kuracağımı öğrenmeyi çok istiyorum banada yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Hoş geldin. Forumdaki konulara göz atın çok zor bir alan olmadığı için karmaşık tekniklere gerek yok.

https://telepati.org/telepati-forum/ Linki altındaki bölümlere bakabilirsin

“Sizden Gelenler” sayfasına dön