Telepatiye Yeni başladım ne yapmalıyım?
-
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Telepatiye Yeni başladım ne yapmalıyım?
Arakdaşlar öncel,kle ben bu sitede yeniyim Uyumadan önce arama motoruna bişi yazmak geldi içimden ve burayı buldum. (saat 2 de birinin aklına ne gelirse tabi) Ben bu işlere yeni başladım ama 1 yıla yakındır çakra temizliği yapıyorum. Sizce nasıl telepati yapabilirim ? Özellikle şu hayvanlarla konuşma olayı dikkatimi çekti
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
İstediğim güçlü bir telepat olmak..
-
- Yaşadığınız İl: 29 Gümüşhane
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Merhaba telepatik gücüm olduğunu düşünüyodum bi kaç yöntem denedim şaşırtıcı durumlarla kaşılaştım daha da geliştirmek istiyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarla irtibat kurmayı istiyorum
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Merhaba, Hoş geldin.
Sitede bir kaç başlık altında gerekli bilgiler verilmişti incelemenizi tavsiye ederim. Telepatide diğer tüm duyu dışı özelliklerin geliştirilmesi ile ilgili yapılabileceklerle birlikte özellikle İmajinasyon çalışmasına ağırlık verilmesi hızlı sonuç alınmasını kolaylaştıracaktır.
Sitede bir kaç başlık altında gerekli bilgiler verilmişti incelemenizi tavsiye ederim. Telepatide diğer tüm duyu dışı özelliklerin geliştirilmesi ile ilgili yapılabileceklerle birlikte özellikle İmajinasyon çalışmasına ağırlık verilmesi hızlı sonuç alınmasını kolaylaştıracaktır.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"