Telepati yapabildim mi?

Telepati hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları
telepat03
Yaşadığınız İl: 3 Afyonkarahisar
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Telepati yapabildim mi?

Okunmamış mesaj gönderen telepat03 »

Arkadaşlar beni önceden seven bir kız var bende ona karşı boş değilim ama şuanda kızın beni sevip sevmediğini bilmiyorum.Zaten önceden sevdiğini de arkadaşlarıyla konuşurken duydum.Neyse ben gece uzandım.Gözlerimi kapattım nefes egzersizleri yaptım.100 den 0 a doğru sayıları imajine ettim.Sonra o kişiyi sesi,teni,görünüşü ile imajına ettim.Sonra zihnimde seni seviyorum bir enerjiye dönüştürdüm.Ve o enerjinin benim 3.gözümden onun 3.gözüne hareketlendiğini 3.gözünden girip beynini ve bilinç altını gezdiğini ve onunda bana seni seviyorum dediğini düşündüm.Sonra kendi ismim x olsun x seni seviyor yazısını bir güvercine verip ona ulaştırdığımı düşündüm.Sonra uyuya kalmışım.Rüyamda onun bana seni seviyorum dediğini ve sevgili olduğumuzu gördüm.Hatalarım neler olabilir.Bütün teknik bana aittir.
Sizce başarılı olmuşum mu?
Not:3 aydır telepatiyle ilgileniyorum.
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telepati yapabildim mi?

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Güzel ve özgün bir imajinasyon çalışması olmuş. Tek başına düşünmek dahi bilinçli bir sinyal halinde sahibine ulaşır. Önemli olan mesajların ne kadar güçlü bir şekilde gönderildiği ve karşı tarafın da bu iletilere ne kadar açık olduğudur.

Mesajın mutlaka ulaşmıştır. Bu mesajı karşı tarafın nasıl değerlendirip kabul edeceği mesajı gönderdiğin insanla ilgili bir durum. Eğer bu tür mesajlara karşı belli bir direnci varsa ve yeterli duygusal etkileşim mevcut değilse çalışmayı tekrarlamak yararlı olacaktır.

Not: Bu tür çalışmalar art niyet taşımadığı, saf ve temiz bir kalp ile samimiyetle yapılırsa mutlaka karşı tarafa kabul edilebilir bir şekilde ulaşacaktır.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"

“Sorular ve Çözümleri” sayfasına dön