Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır telekinezi yapıyorum geçen hafta arkadaşın evindeydim ve telekinezi yapıyorduk şöyle bi 2-3 saat uğraşmışızdır ardından telepati denedik.İlk iskambil kartı denedik kartlardan 5 ini biliyorduk 1-2 kez yanlış oluyordu.İçimizden sayı tutmayı denedik bunda da 3-4 tanesi tutuyor 1-2 kere olmuyordu.Farklı bişey yapalım dedim üçgen,kare,dikdörtgen,piramit şekillerinden birini tutucağım dedim.İçimden ilk üçgen düşündüm kolay olur diye dikdörtgen dedim en son ise piramitte kaldım.Biraz bekledik ve arkadaşımdan ikimizinde şaşırdığı cevap geldi.Piramit dedi , bende ne geldi aklına diye sorduğumda illk üçgen geldi üçgenin altındaki köşesinden dikdörtgen çıktı o dikdörtgende piramit oldu bende en son piramit dedim dedi.Arkadaşımla baya samimiyiz belki ondan olabilir.
Benim sorum nasıl geliştirebilirim kendimi kartların arkasındaki sayıyı bilmeye çalışarak mı geliştirmeliyim yoksa ne yapabilirim ? İçimden birine cümle iletemedim çok çalışmama rağmen ama farklı objelerin isimlerini düşünüpte bildiği oldu ama cümle hiç iletemedim veya bir eylem yapmasını.Telekineziyle birlikte geliştirmek istiyorum telepatiyi tavsiyeleriniz neler kısa yoldan telepati nasıl kurarım , nasıl zihin okurum bunlar kolay değil belki ama bildiğiniz küçük sırlar varsa paylaşırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler...
Telepatiye başladım Yardım...
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telepatiye başladım Yardım...
https://telepati.org.tr/telepati-teknikleri ... i-t27.html Linkini incele. Önemli ipuçları bulacaksın
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Telepatiye başladım Yardım...
Ben yapabiliyorum, konuşabiliyorum. Özellikler biriyle Konu açıcam bununla ilgili bakabilirsin.