Telepati Nasıl Yapılır? Telepati tekniği

Cinden öğrenilen bir telepati tekniği ile telepati yapmanın incelikleri

Telepati nasıl yapılır? Telepati teknikleri? Telepatik mesaj iletişimi ve telepatik iletişim hangi teknikler kullanılır?
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Sadece tekniğin kaynağı bir Cin. Cin olması şart değil...
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
geckoooooo
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen geckoooooo »

muhabbet kuşunu konuşturabilirmiyim boyle :D
wildheart
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen wildheart »

Kaç zamandır hergün siteye giriyorum ama nafile bir online kimseye rastlayamadım... Bu işi öğrenmede yardımcı olacak kimse yok mu?
Melekler, "Seni bütün eksikliklerden uzak tutarız. Senin bize öğrettiklerinden başka bizim hiçbir bilgimiz yoktur. Şüphesiz her şeyi hakkıyla bilen, her şeyi hikmetle yapan sensin" dediler.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

"Bu işi" derken?
wildheart
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen wildheart »

"telepati yapmayı" demek istemiştim. Kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışmak yerine bu yolları geçmiş görmüş ve yol gösterecek birileri olsa çok sevinirim. Bir şeyi öğrenmenin en pratik yolu o işi yapan birinden öğrenmektir diye düşünüyorum. "Kendisi nasıl başlamış, neler yapmış ve nasıl yapmış ve ne kadar sürede ne kadar yol almış" bu tür tecrübeleri paylamak çok faydalı olur diye düşünüyorum.
Melekler, "Seni bütün eksikliklerden uzak tutarız. Senin bize öğrettiklerinden başka bizim hiçbir bilgimiz yoktur. Şüphesiz her şeyi hakkıyla bilen, her şeyi hikmetle yapan sensin" dediler.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Evet doğru bir düşünce.
ardakayra
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen ardakayra »

Akrep Kardeş Bana Facebooktan Ulaşırmısın ? Lütfen Çok İstiyorum ... :'( [*]
En son Yönetici tarafından 05 Eyl 2013, 22:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Lütfen forumda iletişim bilgileri vermeyelim
telepati123
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen telepati123 »

Merhaba,
Ben de bu konuda birkaç soru sormak istiyorum. Telepati kurmak istediğimiz kişiyle aramızda bir bağ yoksa ya da bu kişinin iradesi çok güçlüyse akıl oyunlarına başvurmamız ya da daha şiddetli bir ileti göndermemiz gerektiğini yazmışsınız. Burada bahsettiğiniz akıl oyunlarını anlatabilir misiniz acaba?
Hiç tanımadığınız biriyle mesela benimle telepatik bağ kurabilir misiniz, bu mümkün olur mu?
Telepati teknikten öte biraz da yetenek işi değil mi acaba? Tüm detaylar verildiğinde herkes yapabilir mi yani?
AkrepKral cevapların için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Merhaba, hoşgeldiniz.

Eğer arada güçlü bir duygusal bağ yoksa, Telepatide alıcı verici ve gönderilen mesajın şiddeti önemlidir. Duygusal bağ yoksa mesajın daha yoğun ve güçlü bir şekilde iletebilirsiniz. Yazıda da açıklamıştım sanırım bir radyonun alıcısı güçlü olmayabilir ancak vericiye yakın ise net ses verir veya tersi durumda radyonun alıcısı güçlüdür verici uzakta olsa dahi net ses verir. Telepati de aynı durum söz konusu. Eğer bu durum dengelenebiliyor fakat karşı tarafa ulaşılamıyorsa aslında bu sizin mesaj gönderemediğiniz anlamına gelmez. Bazı insanlar gelen tüm mesajları değerlendirmeye almazlar. Toplumumuzda "Vesveseci" veya "Evhamlı" diye tabir edilen insanlar vardır. Sürekli bir şeylerden rahatsızdırlar çünkü iradi güçleri bu bağlamda yetersiz kalır tüm mesajları alır ve gerçek gibi algılar. Normal insanlar bu durumu dengelerken normalin üstündeki güçlü iradeler çoğu mesajı dikkate dahi almazlar öyle ki üst bilince hiç yansımayabilir.
Bunu şöyle açıklayabiliriz. Sıradan erler ve başlarındaki komutanı hayal edelim. Hangisi ile daha kolay temas kurabilirsiniz? Komutan vericidir Erler alıcı. Bunu hayatın her aşaması için düşünebiliriz. Telepatik olarak komutanla irtibat kurmak için onu tanımanıza gerek yok fakat öyle bir mesaj göndermelisiniz ki etki bıraksın. Mesajın içerisine eklenen bir miktar his mesela korku, cesaret, övgü her zaman işe yarar. Konuyla ilgili ayrıntıya http://telekinezi.com/sorunlar-uyarilar ... t5513.html linkinden ulaşabilirsiniz.
Buradaki ayrıntıyı çok fazla açmak istemiyorum bu ancak telepati konusunda ilerledikçe anlaşılabilecek bir durum. Cama atılan küçük bir taş etki yapmayabilir burada suçlu taşı atanda veya camda değildir tercih edilen taş yeterli değildir.
(Bu kısma kadar olan açıklamalarda takıldığınız noktalar varsa ayrıntılı sorabilirsiniz)

Tanımadığınız bir kişi ile de telepati ile irtibat kurabilirsiniz tabi ki ancak tanıdığınız hatta duygusal bağınız olan birine göre daha teknik ve zor olacaktır. Duygusal bağın olduğu durumları radyoya kayıtlı frekanslar olarak düşünün. Diğerleri ise manuel olarak eklenmesi gereken frekanslardır. O yüzden irtibat daha zordur.

Hiçbir şekilde tanımadığınız, bilmediğiniz, görmediğiniz birisi ile irtibat mümkün müdür? Adresini bilmediğiniz bir evi bir şehirde bulmak gibi bir şeydir bu. Bir resim, belki bir eşya, bir koku his sağlayacak bir şeyler işi kolaylaştırabilir.

Her insanda ayrı bir özellik ayrı bir kabiliyet var. Herkes mükemmel resim yapamıyor, mükemmel şarkı söyleyemiyor, mükemmel yemek yapamıyor vs. Telepati, astralseyahat, telekinezi gibi konularda aynı şekilde. Belki doğuştan yetenekli olanlar daha kolay yapabilirler ancak diğerleri yapamaz diye bir kural da yok. Bazıları bir hafta, bazıları iki ay bazıları 3 yılda olsa sonunda başarır. Belki mükemmel resimler çıkmayabilir ama güzel resimler de yapılabilir hatta daha ileri gidip normalin dışında teknikler geliştirerek algılara normal görünmeyen ama ileri seviye resimler dahi yapılabilir.
Önemli olan kişinin kendisini iyi tanıyıp özelliklerine uygun özgün tekniklerle ilerleyebilmesidir. Görsel zekası iyi olanların imajinasyon tekniğini daha iyi yapabilecekleri gibi...
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

mesela bende 2 ay aldı.peki birini mesela zihin kontrolu becerirken zihin okumayı başaramama gibi bir şey söz konusu ola bilir mi?
İstediğim güçlü bir telepat olmak..

“Telepati Teknikleri” sayfasına dön