Prekognisyon Nedir? Olacakları Önceden Görmek
prekognisyon nedir, olacak olayları görme, olacakları görmek, rüyada olacakları görmek, olacakları önceden görmek, olacakları önceden görme, rüyada olacakları görmek nedir, olacakları önceden görmek, gelecekte olacaklar görülebilir mi
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Prekognisyon Nedir? Olacakları Önceden Görmek
Prekognisyon Olacak Olayları Görme
Prekognisyon Gelecekte Olacak Olayları Görme - Ruhsal yapısı gereği algıladığı görüntüleri bilinç düzeyinde görüntüleme, meydana gelecek olayları önceden görme yeteneğine verilen addır. Öngörü olarak ta ifade edilebilir. Prekognisyon özelliği ile görülenler kesin ve mutlak değildir. Ancak Premonisyonların hislerine göre doğruluk oranları daha yüksektir. Görülenler yer, zaman ve oluş olarak değişikliğe uğrayabilir veya hiç olmayabilir. Bu görenlerin yanlış gördükleri anlamına gelmez. Hiçbir görüntü olacak son görüntü değildir. Kahin adı verilen Prekognisyonlar ve kehanet olarak ilettikleri bu duruma örnektir.
Olacak olaylar insanın madde seviyesine iki şekilde yansır.
• Prekognisyon: Olacak olaylar net bir şekilde görüntülenir.
• Premonisyon: Sezgi hakimdir. Birşeylerin olacağı sezilir ancak net bir şekilde ifade edilemez.
Bilimsel Açıdan Prekognisyon
Prekognisyon ile geleceğin görülmesi sayısız olayla net bir şekilde ortaya konulmuştur. Yalnız bu noktada parapsikologlar geleceğin önceden dizayn edilmiş olamayacağını belirtirler. Neo-Spiritüalistler ise gelecekte yaşanacakların geçmişte yapılanların sonuçları olarak kısmen belirlenmiş olduğunu iddia ederler. Oysa her iki grubunda atlamış oldukları bir nokta var ki inceleme olanağı mümkün olmadığı için bilimsel olarak izaha yatkın olmadığından değinilmemiş olabilir.
Ruh için zaman ve mekan kısıtlaması yoktur ve kendi evreninde hem geleceğe hem de geçmişe gidip gelebilir ve ruhsal bağ kurduğu her noktayı görebilir. Bu gidip gelmeler sırasında gördüklerini madde düzeyine aktarabilir veya bu özelliğe sahip insanlar bu durumu bilinç düzeyinde okuyup görebilirler. Aslında bunu hemen herkes yaşar “Ben bu olayı daha önce yaşamıştım”, “Ben buraya daha önce gelmiştim”, “Ben seni daha önce görmüş gibiyim” tarzı sözler bu olayın bir yansımasıdır.
Prekognisyon İşleyişi - Olaylar Yaşanmadan Nasıl Görülür?
Prekognisyon hadiselerinde görüntülerin büyük kısmı rüyalar ile aktarılır iken bir kısmı da günün herhangi bir anında görüntü şeklinde alınabilir. Dalıp gitme halleri, derin düşüncelere dalma gibi trans halinin yaşandığı alpha ritminde veya yakın evrelerinde ruhsal katların açıldığı durumlarda ani görüntüler oluşabilir.
Genelde görüntüler 2-3 gün içerisinde gerçekleşebilecek olaylarla ilgili olur. Uzun vadeli görüntüler görenlerin sayısı azdır. Görülen görüntülerin büyük kısmı ruhen bağı olan kişilerle ilgilidir. (Ruhsal temas da denilebilir) Diğer görüntülerse kişiyi dolaylı yoldan etkileyecek görüntülerdir ki bu olaylarda duyulacak, görülecek veya bir şekilde bağ kurulacak (Öğrenildiğinde etki bırakacak) olaylardır. Çok sayıda insanı etkileyecek felaketler gibi.
Prekognisyon Nedir? Olacakları Önceden Görmek Yazının Devamı: Prekognisyon Gelecekte Olacak Olayları Görme
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"