Telepatiyle red edilme

Telepati hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları
Zümrüdüask
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

Telepatiyle red edilme

Okunmamış mesaj gönderen Zümrüdüask »

Arkadaslar lütfen lütfen lütfen bana acil yardim,
gecenlerde telepati uyguladim... eski sevgilime olumlamalar gönderdim. beni ararmisin lütfen dedim, beni sevmesini istedigimi, onu hala sevdigimi istedigimi, özledigimi falan dedim.. tabii gözüm telefonda ne arayan var, ne soran... sonra birde rüyasina girmeyi deniyim dedim...
hicbirsey olmadi tabii o gece...

bir kac gün sonra eski sevgilimi aradim... bana demezmi bir kac gün önce seni rüyamda gördüm...
tabii ben sok- o an yaptigim telepati aklima geldi ve ne gördügünü sordum. rüyasinda pesinde dolaniyormusum ve onunla birlikte olmak istedigimi diyormusum... o da rüyasinda bana hayir demis. dönmüs gitmis....

o an kalbim parcalandi... yani telepatiyle de insan red edilebiliyor öylemi?
peki ya ne yapmam gerek, onu kendime isindirabilmek icin... yanlis olumlamalarimi gönderdim acaba... bu is olmazmi yani? lütfen yardim edin
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telepatiyle red edilme

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

İhtiyacın olanlar ve aradığın cevaplar https://www.parapsikoloji.net/category/telepati/ linkinde mevcut ancak gene de kısaca değinmek istiyorum.

İnsanın bilinçaltını etkileyecek kadar güçlü kararlar rüyada da aynı şekilde uygulanmaya devam eder. Ancak rüyasını ne kadar doğru bir şekilde aktardı, kesin ve net mi bunu bilmek gerekir.

Elinden geleni yaparsın, duygularını aktarırsın, gerekirse telepatiyi kullanarak ne kadar samimi olduğunu gösterirsin ki, ne kadar samimi olduğunu zaten doğal bir telepati yaparak göstermişsin, ancak ötesi zorlama olur. Telepati ile o öteye geçilebilir ancak duygusal konular irade ile olmalı. Sınır aşılmamalı.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"

“Sorular ve Çözümleri” sayfasına dön