Herkes Telepati Yapabilir mi?

Telepati hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları
juno
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Herkes Telepati Yapabilir mi?

Okunmamış mesaj gönderen juno »

Herkes Telepati Yapabilir mi? Youtubede ve güya ders verenlere göre herkes parasını verince pardon çalışınca telepati yapabilir. gerçekten öyle mi? çok kişiyi dinledim, çok yazı okudum kimisi atrolojik etkilerden bahsetmiş kimisi tekniklerden kimisi taşlardan... Bilimse olarak telepati diye bir kavramın gerçek olması mümkün değil. Duygusal bağı olan insanların birbirleri ile güçlü bağını anlayabilirim neticede çocuğu ile bir bütün olarak 9 ay ve sonrasında yakınında bulunuyor. Birbirlerini seven insanlar arasında da güçlü bir çekim gücü oluşabilir. Peki hiçbir bağlantı sebebi yokken herkes çalışarak telepati yapabilir mi? Bu konuda ciddi anlamda daha önce bilimsel çalışmalar yapılmış mı? Bu konuya yoğunlaşmak istiyorum ama öncesinde emin olmak istiyorum. teşekkür ederim şimdiden
Kullanıcı avatarı
Bukra
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Herkes Telepati Yapabilir mi?

Okunmamış mesaj gönderen Bukra »

Herkes telepati yapabilir mi?

Bu soru herkes güzel şarkı söyleyebilir mi? Sorusu ile eşdeğerdir. Nasıl ki herkes güzel şarkı söyleyemiyorsa herkeste tam olarak telepati yapamaz. Bir insan çalışarak ne kadar güzel şarkı söyleyebilirse çalışarak o kadar iyi telepati yapabilir. Çalışmanın etkisi olur mu? Evet.

Telepati yeteneği nasıl bilinir?
Bukra Tarık DORA
www.parapsikoloji.net

“Sorular ve Çözümleri” sayfasına dön