telepati yoluyla mesaj attırma mümkün mü?

Telepati nasıl yapılır? Telepati teknikleri? Telepatik mesaj iletişimi ve telepatik iletişim hangi teknikler kullanılır?
nazan

Okunmamış mesaj gönderen nazan »

merhaba arkadaşlar telepati yoluyla mesaj attırma mümkün mü? bunun için ne yapmam gerek? yardımcı olursanız çok sevinirim. işe yarar bir teknik var mı?
Kullanıcı avatarı
Bukra
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: telepati yoluyla mesaj attırma mümkün mü?

Okunmamış mesaj gönderen Bukra »

Evet mümkün, ancak tekniği işe yarar hale getirecek olan sizin tekniği uygulamaya hazır olup olmadığınızdır. Doğuştan gelen yetenekleriniz de olsa onları kontrol edebilecek seviyeye gelmeden uygulayacağınız tekniklerin işe yaraması anlık ruh halinize ve alıcıya bağlı olacaktır.

Aşağıdaki yazacağım listeyi 4 hafta boyunca uygulayıp bana tekrar yazın. Bir test yaptıktan sonra uygulayabileceğiniz bir teknik iletirim.

1- Doğum haritanızı çıkarın. Doğum haritanızda telepati yeteneğinizi ön plana çıkarabileceğiniz konumlar var mı bakın.
2- Derin transa nasıl geçilir? Bunu öğrenin ve her gün düzenli olarak uygulayın
3- İmajinasyon nasıl yapılır öğrenin.

Tüm bunları tamamlayıp sonuçları bildirin. Uygulayacağınız teknikle mümkün olup olmadığını kendiniz görün.
Bukra Tarık DORA
www.parapsikoloji.net
yeliz

Okunmamış mesaj gönderen yeliz »

meditasyon yapıyorum, doğum haritamı daha önce analiz ettirmiştim balık burcuyum telepati yeteneğim doğuştan var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum, meditasyon sırasında imajinasyon yapabiliyorum neptün etkisi var. teknik konusunda yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı avatarı
Bukra
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Bukra »

Yardımcı olurum.
Bukra Tarık DORA
www.parapsikoloji.net

“Telepati Teknikleri” sayfasına dön