Selam arkadaşlar. öncelikle çogu kişinin neden telekineziyle fazla ilgilendigini anlamadıgımı söyleyeyim.bana göre çogu kişiler telekineziyle farklı olmak için ilgilenirler.(gösteriş amaçlı)halbuki,hepimizde olan ve tk-dan kat kat kolay olan telepati yetenegimizi geliştirmek daha faydalı olur.aynı zamanda çabuk başarıya ulaşırız.neyse
Şimdi gelelim alıştırmalara.öncelikle her alıştırmadan önce 3-5 dakika,yeniler için 10-15 dakika nefes ve zihni susturma zorunludur.bir az ilerledikden sonra da çalışmaları aksatmak ve zihni susturmadan çalışmak güç kaybının nedeni olacakdır.
1.GÖZLER. bir yerde böyle bir yazı olumuştum:Bir kişi gözlerine 10 saniyeden fazla baka biliyorsa ya seni seviyordur,ya da seni öldürmek istiyordur:-D.her keste mi olur,yoksa ancak bende mi bilmiyorum ama birinin gözüne gerçekten 10 15 saniyeden fazla baktıgımda kişi kendini kaybediyor ya da kelimelerin akışında bir bozukluk oluyo,nutku bozuluyo.her kişide işe yaramaz ama.teknigi Jackie Chan sagolsun onun filminden arakladim.
Teknik: 2-3 hafta bol bol kapak çalışması yapın ya da A4 kagıdına bir nokta çizin ona bakın.sonra gidin birinin (ilk önce arkadaşınızda yapın) gözlerine bakın sanki kapak çalışıyormuşsunuz gibi.telepati degil ama insanlarla çok çabuk zihinsel bag kura bilirsiniz. (benim teknigim)
2.Kulaklar. Evde okulda yolda sokakta her şeyin sesini duymaya çalışın. seslere konsantre olun.televizyonun radyonun sesini kısın ve dinleyin.Özellikle geceler bir saati 2 dakika falan dinleyin,odaklanın ve sonra saati yavaş yavaş en az duya bildiğiniz uzaklıkta tutup odaklanın.bu şekilde zihinsel duyma duruişiti ve insanların iç seslerini duya bileceksiniz.bu teknik telekinezi.com' dan alıntıdır.
AZ demeyin sadece bunlarla bile neler yaparsınız. zaten insan her şeyin kolayına kaçar. bunlar en kolayı.
Şimdi program.
1.Sürekli farkındalık çalışın. mesela yürüyoruz düşündügümüz zaman bazen ayagımız falan takılıyor falan. burda da öyle
2.zihin susturma.
3.siyah nokta (A4 kağıdı meselesi)
Sonra da telepati.
Telepati ve alıştırmaları (by geller)
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telepati ve alıştırmaları (by geller)
En son Yönetici tarafından 20 Eyl 2013, 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi. Lütfen imla kurallarına uygun yazalım.
Sebep: İçerik düzenlendi. Lütfen imla kurallarına uygun yazalım.
İstediğim güçlü bir telepat olmak..
-
Re: Telepati ve alıştırmaları(by geller)
bir de unutdum yazmayı,özellikle psişik çalışma yapanlar geceler ya da sessizlikte çınlama ya da binaural dalga mp3 lerinde ki gibi sesler duyuyorlar(ben dalga sesleri diyorum).işte o seslere odaklanın.ilk günler sesler kaybolabilir ama sonra o seslerin artdıgını fark ediceksiniz.ve bir sûre sonra o dalga seslerinin içinde insan sesleri duya bilirsiniz.gelişmeyi gösterir.ve bu seslere mantıgınızı bulaştırmayın.kendi düşüncelerinizi yani
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Telepati ve alıştırmaları (by geller)
Teşekkürler.
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Deneyeceğim. Teşekkürler
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Anladım Ama Buna kısa deme demişsin tamam deniyicem bununla neler yapacağımı düşünücem kapak çalışması yapmasak direk A4 yapsak ?
-
olur.ama zihni susturma kısmını es geçme.