ALINTI DEĞİLDİR
Arkadaşlar ben hiç anlamıyorum telekinezi.org'da 10.000 kullanıcı varken burada 100 kullanıcı var ama neden?Telekinezi günlük hayatta ne kadar işinize yarar ?Levitasyonda ustalaşırsanız belki kilit açabilirsiniz yada belki kapı açarsınız ama telepati...
Telepati günlük hayatta telekineziden çok daha işinize yarar örneğin bir kişinin zihnini okuyabilirsiniz bir kişinin ruh halini anlayıp ona daha iyi destek olursunuz.Zihin kontrol eder kişileri yönetebilirsiniz.
Bu yazıyı okumanıza rağmen sizi hala telepati ye başlamadınız mı? İyi siz bilirsiniz...
Neden Telekinezi
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Neden Telekinezi
Maximum Phishishk
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Neden Telekinezi
Çünkü telekinezi ile ilgili gösteriler daha çok yapılıyor. Telepati ile ilgili gösterilerin inandırıcılığı telekineziye göre daha azdır. Telekinezi dokunulabilen, hissedilebilen bir güç olduğu ve toplum içerisinde de daha fazla ilgi çektiği için daha çok rağbet görüyor.
Evet aslında Telepati bu işleri sırf ilgi odağı olmak veya toplumda bir yer edinmek haricinde gerçekten bir şeyler yapabilmek adına yola çıkanlar için daha verimli olabilecek bir alan... Örnek vermeye gerek yok sanırım : ))
Evet aslında Telepati bu işleri sırf ilgi odağı olmak veya toplumda bir yer edinmek haricinde gerçekten bir şeyler yapabilmek adına yola çıkanlar için daha verimli olabilecek bir alan... Örnek vermeye gerek yok sanırım : ))
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
-
Arkadaşlarına gösteri yapmak fazla sıradan bir amaç ama
Mesela benim amacım bir pisişik dövüş sanatı geliştirmekti vede kendimi geliştirmek
Mesela benim amacım bir pisişik dövüş sanatı geliştirmekti vede kendimi geliştirmek
Maximum Phishishk
- Yönetici
Orjinal bir şeyler bulmaya çalışmak güzel. Ama ya sonra Dövüş ustası mı olmak istiyorsun?
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
-
Hayır benim istediğim şey kendimi her alanda geliştirmek dövüş sanatları da dahil.Ama ailem dövüş sanatlarına pek iyi bakmadıklarından kursa gitmeme izin vermediler kendi sanatımı geliştirmek zorunda kaldım
Maximum Phishishk
- Yönetici