Telepati Nasıl Yapılır? Telepati tekniği
Cinden öğrenilen bir telepati tekniği ile telepati yapmanın incelikleri
-
- Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği
hipno telepati de suje yanınzda olması gerekmezmi
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
İyi akşamlar iyi geceler iyi günler, Şu an hangisi uyuyorsa : )aslıhan yazdı:iyi akşamlar (burda gündüz ama ) benim arkadaşım çok sigara içiyor bu tekniği kullanarak içmesini engellemeye çalıştım 4-5 defa denedim bunu ama muaffak olamadım teknikte anlamadığım bişey var tekniği uyguladık bi anda hemen kesiyormuyus yoksa yavaş yavaşmı oluyor urasını bitürlü yapamamdım sanırım başarısız olmamdaki neden burda birde tekniği tam olduğu gibi anlatmamışsınız sebebi çok büyük felakete oramamamk için iyide bu kadar tehlikelimi gerçekten korkmaya başladım tehlikelerini anlatırmısınız lütfen ve birazdaha detaylı bi şekilde tekniği anlatsanız saygılarımla
Genelde hem telekinezi hem de telepati de en kritik nokta o kısım. Telekinezi.com'da daha önce yazmıştım soyut bir konu olduğu için anlatmak biraz zor ancak şu olayla anlatmaya çalışayım.
Meraklı bir genç suyun içerisine bir çöp atarak onu hareket ettirip suda girdap oluşturmaya çalışır, uzun süre çaba sarfeder ancak bir türlü başarılı olamaz. Tam o anda kapı çalınır ve açmak için yerinden kalkar geri döndüğünde kabın içerisindeki suyun etrafa saçıldığını görerek şaşırır. Bu noktada biraz düşünülürse aslında nereden hata yapıldığı da anlaşılabilir sanırım.
Enerji gönderiliyor fakat yönetilmiyor. Daha önce enerjinin de maddenin de söz dinlediğinden bahsetmiştik. Kayıt yapılan bir CD gibi düşünün o CD'ye veri yazdıktan sonra kapatmazsanız veri okunmaz. Elinize taşı aldınız hedefinize doğru savurdunuz taşı elinizden bırakmadığınız sürece hedefi vuramazsınız. Bunun için elinize taş almak ve elinizi hedefe doğru savurmak bir işe yaramaz. Enerjiye mesaj yüklenip görevlendirilmeli. Zihinde bu bir görüntü olarak tanımlanmalı.
Tabi ki bu o kadar basit bir şey değil pratik ve zihinsel egzersiz gerekiyor. Özellikle güçlü bir imajinasyon yapabilecek bir seviyeye gelinmesi gerekiyor. Görüntüler sadece görüntü olarak kalmamalı, ısı, renk, ses ve duyguda barındırmalı. Zihinde canlandırmak için zorlanılmamalı ruhen o görüntünün içerisinde olunmalı.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Teknik başarılı olursa etkisi ne kadar sürer acaba ? Bu gönderilmek istenen mesajamı bağlıdır.
- Yönetici
Mesaja ve alan kişiye bağlıdır.
-
- Yaşadığınız İl: 57 Sinop
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Telepati tekniği
Merhaba, konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
- Yönetici
Merhaba Aslıhan Hanım, Tabiki yardımcı olabilirim. Ne tür bir detay?
-
- Yaşadığınız İl: 57 Sinop
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Merhaba, bu arkadaşımız neden bahsetmek istemiş. Konuyu açabilir misiniz biraz
Teknik kesinlikle doğru ve kullanışlı bir tekniktir.Bune benzer bir teknik buna benzer bir yolla elime geçmişti.Kullandım ve sonuç kesinlikle mükemmeldi.Ancak bir eksik var.Teknikte güçsüz ve hedeflenmemiş telepatik verilerin nasıl güçlendirileceği ve nasıl hedefleneceği yazmamış.Onun imajinasyon ve yakınlıktan başka bir tekniği daha var.Bu bilgiyi aldığınıza göre muhtemelen onun da tekniğini biliyorsunuzdur.Sizden ricam sakın onu paylaşmayın.İnsanlar mümkün mertebe imajinasyon kullanarak gelişmeye çalışsınlar.Bu gelişimlerinin daha yavaş ve daha kontrollü olmasını sağlayacaktır.Aksi halde ani patlama olur ve bu da bir felakete dönüşebilir.Tekrar teşekkürler...
Teknik kesinlikle doğru ve kullanışlı bir tekniktir.Bune benzer bir teknik buna benzer bir yolla elime geçmişti.Kullandım ve sonuç kesinlikle mükemmeldi.Ancak bir eksik var.Teknikte güçsüz ve hedeflenmemiş telepatik verilerin nasıl güçlendirileceği ve nasıl hedefleneceği yazmamış.Onun imajinasyon ve yakınlıktan başka bir tekniği daha var.Bu bilgiyi aldığınıza göre muhtemelen onun da tekniğini biliyorsunuzdur.Sizden ricam sakın onu paylaşmayın.İnsanlar mümkün mertebe imajinasyon kullanarak gelişmeye çalışsınlar.Bu gelişimlerinin daha yavaş ve daha kontrollü olmasını sağlayacaktır.Aksi halde ani patlama olur ve bu da bir felakete dönüşebilir.Tekrar teşekkürler...
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Neden ayrıntıları da yazmıyorsunuz. Mesaj iletilirken sinyalleri nasıl güçlendirebiliriz? İmajinasyona ne ekle meliyiz ne yapmalıyız?
- Yönetici
Şu linke bakabilir misiniz. Mesajları güçlendirmenin yollarından biri sadece genel-derleme-yazi-ve-makaleler/telepat ... r-t78.htmlAslıhan çağrı yazdı: ↑29 Mar 2017, 04:27 Merhaba, bu arkadaşımız neden bahsetmek istemiş. Konuyu açabilir misiniz biraz
- Yönetici
Telepati belki de tüm ayrıntıları yazılmayacak en hassas alandır. Ancak çalışarak yapılamayacak ta bir yetenek değildir. Güzel yanı sadece uzun süre sabırla çalışanların elde edebilecekleri bir sonuç. Mutlaka başarılar için sadece tek bir alanda bilgi ve tecrübe yeterli değildir. genel-derleme-yazi-ve-makaleler/telepat ... r-t78.html linkinde kısaca değinmiştim.Nereye kadar yazdı: ↑29 Mar 2017, 12:07 Neden ayrıntıları da yazmıyorsunuz. Mesaj iletilirken sinyalleri nasıl güçlendirebiliriz? İmajinasyona ne ekle meliyiz ne yapmalıyız?