Telepati Nasıl Yapılır? Telepati tekniği

Cinden öğrenilen bir telepati tekniği ile telepati yapmanın incelikleri

Telepati nasıl yapılır? Telepati teknikleri? Telepatik mesaj iletişimi ve telepatik iletişim hangi teknikler kullanılır?
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Zihin okuma derken? Sorup cevap alma şeklinde mi?
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
geller
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

yani istemsiz,karşındakinin haberi oldugu(rakamları bulma falan)ve ya olmadan
İstediğim güçlü bir telepat olmak..
geller

niye sordugumu söyleyeyim.birine çalışıp başarılı olursam digerini yapamıyorum.buna başlarsam çabuk becersem bile digerini yapamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Bu karşıdakinin iç ses dediğimiz telepatik konuşmasını da duyuyor olmayı gerektirir. Eğer irtibat kurduğunuz kişinin iç sesini de alabiliyorsanız sorulan soruya veya kişiye göre bilgi alınabilir. Gizli servisler bu durumu hipnozla etki altına aldıkları kişilerde kullanırlar mesela. Son gelişmeler ne aşamadadır bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

geller yazdı:niye sordugumu söyleyeyim.birine çalışıp başarılı olursam digerini yapamıyorum.buna başlarsam çabuk becersem bile digerini yapamıyorum.
Bisiklet kullanmayı öğrenen aynı anda tek teker gitmeyi de bilir diyebilir miyiz?
TriGonoMetri
Yaşadığınız İl: 71 Kırıkkale
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Çok güzel teknik elinize sağlık Hocam.Geçerliliğini yitirmeyecek kadar basit ve güzel
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Rica ederim. Yararlı olması dileği ile
aslıhan
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen aslıhan »

url=https://telepati.org.tr/viewtopic.php?p=94#p94]Konu: Cin aracılığı ile elde edilmiş bir telepati tekniği[/url]
cehalet yazdı:
AkrepKral yazdı:
turab yazdı:benim anlamadığım bir nokta var ister telepatik ister telekinetik ister astral çalışmalarda olsun imajinasyon olmalıdır yazıyor.Fakat 'fenomen'in yaptığı bir açıklamada sitede telekinezide imajinasyon yoktur ezber vardır demişti yanlış hatırlamıyorsam.Bu konu hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim.

Soyut konularda kesinlik olmaz görecelik vardır. Direksiyonu sol elle de tutabilirsin sağ elle de her iki şekilde de önemli olan arabanın istenilen yere götürülmesidir.

Eğer doğuştan gelen bir yeteneğe sahip değilseniz iç dünyadan dış dünyaya açılmanın yolu imajinasyon (Tahayyül) 'dan geçer. Bunu yapmanın çok farklı yolları kullanılabilir. Özellikle zeka türü farklılıklarına göre farklı yöntemler uygulanabilir ancak en etkili yöntem imajinasyondur. Parapsikoloji ile ilgili yöntemlerin anlatıldığı kitaplara bakarsanız onlarda da genelde imajinasyon temel alınmaktadır.
Hocam bütün sitelerinizde adamakıllı bilgi veren birtek siz varsınız neredeyse.Keşke forum kuracağınıza bir blog vs. kursaydınız da bizde gereksiz yorumlarla uğraşmadan doğrudan bilgiye ulaşıp doğrudan kaynağı takip edebilseydik.Çok teşekkürler yazı için.Teknik kesinlikle doğru ve kullanışlı bir tekniktir.Bune benzer bir teknik buna benzer bir yolla elime geçmişti.Kullandım ve sonuç kesinlikle mükemmeldi.Ancak bir eksik var.Teknikte güçsüz ve hedeflenmemiş telepatik verilerin nasıl güçlendirileceği ve nasıl hedefleneceği yazmamış.Onun imajinasyon ve yakınlıktan başka bir tekniği daha var.Bu bilgiyi aldığınıza göre muhtemelen onun da tekniğini biliyorsunuzdur.Sizden ricam sakın onu paylaşmayın.İnsanlar mümkün mertebe imajinasyon kullanarak gelişmeye çalışsınlar.Bu gelişimlerinin daha yavaş ve daha kontrollü olmasını sağlayacaktır.Aksi halde ani patlama olur ve bu da bir felakete dönüşebilir.
aslıhan
Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen aslıhan »

iyi akşamlar (burda gündüz ama :) ) benim arkadaşım çok sigara içiyor bu tekniği kullanarak içmesini engellemeye çalıştım 4-5 defa denedim bunu ama muaffak olamadım teknikte anlamadığım bişey var tekniği uyguladık bi anda hemen kesiyormuyus yoksa yavaş yavaşmı oluyor urasını bitürlü yapamamdım sanırım başarısız olmamdaki neden burda birde tekniği tam olduğu gibi anlatmamışsınız sebebi çok büyük felakete oramamamk için iyide bu kadar tehlikelimi gerçekten korkmaya başladım tehlikelerini anlatırmısınız lütfen ve birazdaha detaylı bi şekilde tekniği anlatsanız saygılarımla
geller

Hipno telepati galiba,sonuç çok mükemmel,sadece konsantre olup bir kaç saniyede başarılı oldum,her zaman tutmaz,ama işe yarar.
Yok eğer o değilse başka bir teknikse bilmem,kesin netde bulunmayan bir tekniktir.

“Telepati Teknikleri” sayfasına dön