Yardım Edebilirmisiniz

Telepati hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları
RepubLic`
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Yardım Edebilirmisiniz

Okunmamış mesaj gönderen RepubLic` »

Arkadaşlar öncelikle bu forumu kuranlara cok teşekkür ediyorum simdi konuya gecelim.
Arkadaşlar ben telepati yaparken yoğunlaşamıyorum (konsantre) olamıyorum bunu nasıl geliştiririm ?
Ve bana kolay birkaç teknik söylermisiniz.
Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...
Resim
RepubLic`

Re: Yardım Edebilirmisiniz

Arkadaşlar hiç biriniz yardım etmiyecekmi ya 3 gündür bakıyorum .!

[Flood İcin Özür]
Resim
yesil
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

krum yeni açılmış. Başında kimse yok yani unutulmuş gibi birşey. Sana yardımcı olmaya çalışıcam.

Kardeşim fazla bir bilgim yok ama sana tavsiyem sürekli çalış sürekli pratik yap ve sakın umudunu kaybetme. Çalışırken kendine bir partner bul ve hep pratik yap.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Msa

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Bende odaklanamıyorum yav. Kapak çalışıcam işe yarıyor diyolar sende dene istersen.
yesil

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

Kapak çalışmasının telepatide işe yaradığına dair bir bilgim yok. Sanırsam telekinezi, hidrokinezi v.b türlerde işe yarıyor ama sen yinede dene bence denemekten zarar gelmez.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
RepubLic`

Tamam saolasın ama bide biraz bana tekniklerini söylermisin ? :roll:
Resim
Eray_CC
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Eray_CC »

bencede kapak çalışması yap :)
Telepat

Okunmamış mesaj gönderen Telepat »

Konsantrasyon için önce her gece düzenli olarak meditasyon yapmanız lazım. Zihniniz dolu olduğu sürece telepati kurmanız zorlaşır. Zihniniz ne kadar boş olursa o kadar rahat konsantrasyonu sağlarsınız ve telepati kurarsınız.

Meditasyon için:

1. Öncelikle çalışmaya odana çekilmekle başla. Bir sandalye al ve dik şekilde otur, seni rahatlatacak bir müzik dinle ve nefes egzersizini yavaş yavaş yapmaya başla.
2. Telepati kurmak istiyorsan önce sorman/öğrenmen gereken şeyi net bir şekilde sor ve iste. İstediğin şeyi açıkça vurgulaman burada çok önemli..

Örn: RepubLic, senden benim için bir şey yapmanı rica ediyorum. "Benim için VİŞNELİ PASTA yer misin ?" Bunu yaparsan çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

Telepati kurduğun kişi (tanıdık-tanımadık) yukarıda verdiğim örneği (o an/gün içinde ya da 2 gün sonra) gerçekleştiriyorsa (fotoğraf-yazı vb belirtme) telepati kurmuşsun demektir. Bu pratik yapman ve konsantrasyonunu sağlaman için ideal bir çalışma tekniği. ;)
Maximum
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

yesil yazdı:Kapak çalışmasının telepatide işe yaradığına dair bir bilgim yok. Sanırsam telekinezi, hidrokinezi v.b türlerde işe yarıyor ama sen yinede dene bence denemekten zarar gelmez.
Kapağın herşeye faydası var enerji yönlendirme sıkıştırma sabır ve zihni susturma
Maximum Phishishk
Rise
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Rise »

Telepat yazdı:Konsantrasyon için önce her gece düzenli olarak meditasyon yapmanız lazım. Zihniniz dolu olduğu sürece telepati kurmanız zorlaşır. Zihniniz ne kadar boş olursa o kadar rahat konsantrasyonu sağlarsınız ve telepati kurarsınız.

Meditasyon için:

1. Öncelikle çalışmaya odana çekilmekle başla. Bir sandalye al ve dik şekilde otur, seni rahatlatacak bir müzik dinle ve nefes egzersizini yavaş yavaş yapmaya başla.
2. Telepati kurmak istiyorsan önce sorman/öğrenmen gereken şeyi net bir şekilde sor ve iste. İstediğin şeyi açıkça vurgulaman burada çok önemli..

Örn: RepubLic, senden benim için bir şey yapmanı rica ediyorum. "Benim için VİŞNELİ PASTA yer misin ?" Bunu yaparsan çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

Telepati kurduğun kişi (tanıdık-tanımadık) yukarıda verdiğim örneği (o an/gün içinde ya da 2 gün sonra) gerçekleştiriyorsa (fotoğraf-yazı vb belirtme) telepati kurmuşsun demektir. Bu pratik yapman ve konsantrasyonunu sağlaman için ideal bir çalışma tekniği. ;)
Teşekkür ederim.İçimizden bunu sürekli mi söylemeliyim yoksa bir kere söylersek yeterli olur mu ?

“Sorular ve Çözümleri” sayfasına dön