Telepati.org.tr'ye Hoş Geldiniz

Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Telepati.org.tr'a Hoş Geldiniz

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Telepati.org.tr'ye Hoş Geldiniz

Günümüzde 5 duyu organı ile iletişim kuran insanoğlu aslında inansa da inanmasa da farkında olmadan çoğu zaman duyu dışı iletişimi yani Telapati'yi de kullanıyor. Çok sevdiğiniz bir insan üzüldüğünde siz de nedenini bilmediğiniz bir sıkıntı yaşar "Acaba bir şey mi oldu" dersiniz. Yolda yürürken bir anda hiçbir neden yokken arkadaşınız aklınıza gelir ve bir süre sonra onunla karşılaşırsınız. Telefon çalar ve bir anda zihninizde bir isim belirir, arayan o isimdir. Hiç tarif edemediğiniz sıkıcı ve rahatsız edici hislerle dolarsınız bir süre sonra gelen haber yakınınızın vefat haberidir. Veya bir anda içinizi nedenini bilmediğiniz bir sevinç, mutluluk ve genişlik kaplar bir süre sonra öğrenirsiniz ki istediğiniz okulu kazanmışsınız veya istediğiniz iş hallolmuş.
Sokakta yürürken karşıdan tam size göre olduğuna inandığınız muhteşem güzellikte bir bayan veya erkek gelir bir anda tüm vücut kimyanız değişir ancak asıl değişim birazdan başlayacaktır. Tam yakınınıza geldiğinde gözlerinin içine bakarsınız ve O'da size bakar ve bir anda tüm bedeninizi bir elektrik sarar dizleriniz, dudaklarınız ve göz kapaklarınız titrer. Kalbinize ve zihninize normalde olmayan bir şeyler dolmuştur nedir acaba? Veya girdiğiniz bir ortamda bir anda kendini çok rahatsız hissedersiniz nedenini bir türlü anlayamazsınız bir süre sonra çok itici birinin size nefret dolu bakışlarla baktığını görürsünüz. Aslında o size bağırıp çağırmadı fakat beyninden yayılan dalgalar nefretle eşdeğer olarak o kadar güçlü idi ki algı sınırınıza dayanarak hissetmenizi sağladı bu tersi bir durum da olabilir. Sizden hoşlanan birinin varlığı aksi yönde sizi çok enerjik, mutlu ve rahat hissettirir. Eğer Telepati alanında kendinizi yeterince geliştirebilirseniz sizden hoşlanan o insanın aslında zihninde size ulaşan mesajlarının neler olduğunu çok net bir şekilde çözüp duyabilir veya net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Gündelik hayatımızda Bu ve benzeri daha bir çok örnek vardır. Hissederiz fakat çözemeyiz, anlayamayız sadece tecrübelerimizden yola çıkarak tahminlerde bulunabiliriz. Peki bu ve benzeri durumlarda çözümleme yapmak daha doğru algılama ve kavrayış mümkün müdür? Tabi ki mümkün. Parapsikoloji'de bu ilme Telepati "Duyu Dışı İletişim" adı veriliyor. Doğru tekniklerle sabır ve azimle çalışıldığında elbetteki başarı sağlanabiliyor. Fakat sadece sabredip çalışanlar başarabilirler. Herkesin söyleyip te bir anda başarabileceği sihirli bir cümle veya kelime yok. Olsa idi başarmanın tadı ve anlamı kalmaz herkes herşeye anında sahip olabildiği için herkes oturduğu yerden her şeyi halletmeye çalışırdı. Allah yarattığı ilimleri her kim hangi dinden, dilden veya kültürden olursa olsun çalışanlara vermiştir. Zaman zaman da insanların içine örnek olması amacıyla bu tür ilimlerle kuşattığı insanlar yaratmış ve göndermiştir. Doğuştan kabiliyetle donatılanlar bizler için sadece örnektir bu tür ilimlerin varolduğu bilinsin diye bazı insanlara doğuştan verilmiştir ki bizlerde o tür ilimlere sahip olabilmek amacıyla çalışıp çaba gösterelim.

Peki herkes yapmalı mı? İster Telekinezi, İster Astral Seyahat ister Durugörü veya Telepati olsun kişi ihtiyaçlarını karşıladığı sürece tatmin olur. Eğer gösteri yapmak gibi bir niyetiniz yoksa genelde Duyu Dışı ilimler insanı sosyal hayatta zor durumda dahi bırakabilir. Kim ister ki karşınızdaki her insanın sizin hakkınızda ne düşündüğünü bilmeyi veya sevdiğiniz insanın sizin arkanızdan konuştuğunu görmeyi veya sinir olduğunuz herkesi gözlerinizden ve ellerinizden çıkan enerji ile parçalamayı... Ancak Yüksek ideal sahipleri istediklerini elde edebilirler. Allah yarattığı hiç bir ilmin ve kanunun evrenin dengesini bozmasına izin vermeyecektir.

Amacımız; Sınırlarımızı öğrenerek kendimizi keşfetmek ve geliştirmektir. Kendini bilen Allah'ı ve O'nun yarattığı herşeyi bilir. O'nu bilen ve bulansa zaten hiçbir şeye ihtiyaç duymaz. Sizlerin niyetleri her ne olursa olsun İstediğiniz Telepati yani Duyu dışı iletişiminizi geliştirmekse doğru yerdesiniz. Ve emin olun başaracaksınız. Sadece bu konuya ilgi duymanız ve araştırma yapmış olmanız dahi zihninizde, Ruhunuzda ve kalbinizde menfezler açarak bu alandaki algılarınızı geliştirmeye ve güçlendirmeye başlayacaktır.

Unutmayın hiçbir düşünce evrende yok olmaz tıpkı bir radyo sinyali gibi yayılır, bizim yapmamız gereken o sinyalleri çözebilecek ruhsal bir dekoder-çözücü geliştirmektir.

Bu yolda hepinize başarılar dileyerek Sitemize ve Duyu Dışı Aleme hoş geldiniz diyorum... Yararlanmanız ve Yararlandırmanız dileği ile.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
LuKe

Re: Telepati.org.tr'ye Hoş Geldiniz

Okunmamış mesaj gönderen LuKe »

Benim telekinezi,termokinezi yeteneğim falan var ama telepatiyide öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum umarım bu site yardımcı olur.
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Aramakta bir başlangıç sayılır.
Cavasta
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Akrep kralımız nedensen hala konu açılmamış sitemizde.Telekinezi.org.tr de bir konu daha açarak toplayabiliriz dostlarımızı
fotino
Yaşadığınız İl: 20 Denizli

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

AkrepKral bir konu açıp yazı yazıyordum ama yanlışıkla göndere bastım nasıl geri alabilirim?
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Bahsettiğin konuyu sildim fotino.

Sevgili Cavasta site için bir temayı modifiye etmeye çalışıyorum aslında tema bitmeden siteyi bu haliyle açmayacaktım ama arama motorlarında indexlenmesi amacıyla beta modunda açtım. Eğer vakit ayıramaz ve uzayacak olursa bu haliyle bir kaç düzenleme yapıp sitenin açılışını tam olarak yaparız.

Bir kaç güne kadar bitecek ve konular girilmeye başlanacaktır inşallah.
fotino
Yaşadığınız İl: 20 Denizli

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Site gerçektende güzel keşke telekinezi.org.tr'nin dizaynıda bu kadar güzel olsa.
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR
PaTaLoK
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen PaTaLoK »

Biraz geç oldu ama hayırlı olsun yeni sitemiz :)
Kullanıcı avatarı
Yönetici

Geçte olsa teşekkürler
Yalniz
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

kendini bilen Allah'i ve O'nun yarattigi herseyi bilir yazmisiniz.. Oyle.. yaklasik 6-7 ay once telekineziyle ugrasiyordum ve ilerledim. Sonradan ogrendim ki sirke girme ihtimali varmis.. gucu kendimden bilmem, Rabbim istemese hic bisey olmaz biliyorum. Ama mesela telepatinin bi faydasi olacak.. insanlari anlamam kolaylasacak vs.. telekinezinin bana ne yarari dokunacak??
Eyvallah..

“Hakkımızda” sayfasına dön