Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?

Telepati nasıl yapılır? Telepati teknikleri? Telepatik mesaj iletişimi ve telepatik iletişim hangi teknikler kullanılır?
kırmızı
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?

Okunmamış mesaj gönderen kırmızı »

Merhaba. Daha önce bana baktığını yanında geçerken beni izlediğini farkettiğim ancak hiç ilgimi çekmeyen bir kişinin önünden geçerken çantamın kenarına iliştirdiğim şalım düşmüş ancak farkına varamamışım arkamdan seslenerek uyardı. Bu kişiyi o gece sabaha kadar rüyamda gördüm ancak uykumda inanılmaz bir rahatsızlıkla yatakta dönüp durduğumun ofladığımın hatta uyandığımda suratımın sanki işkence çekmişcesine acı bir ifade aldığının farkındaydım ve hala aralıklarla kabus gibi uykuyla uyanıklık arasında o kişiyi rüyamda görürüm o derece ki ismini sayıklayarak uyandığımda oldu.bu olayın gerçekleştiği günlerde bir hafta boyunca karnımda tek bir noktada seyirme oldu. okuduklarım kadarıyla seyirmeler telepatik bir güç olduğunu göstergesi olabiliyormuş. şalın özellikle o kişinin önünden geçerken düşmesi, uykuda sürekli aynı kişiyi görmek, gün içinde o kişinin ismini durduk yerde anmak o kişinin telepatik olarak bir şekilde bana ulaşmaya çalıştığının veya düşünce gücünün göstergesi midir? yoksa yaşadıklarım bir tesadüf mü? hiç bir şekilde anlam veremiyorum.
geller
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Tesadüf diye bir şey asla yoktur.o kişiyi kafanıza takdığınızdan rüyada görmüşsünüzdür.
Ya da o kişiye karşı her hangi bir uyarıdır bu.
Bilmem...
İstediğim güçlü bir telepat olmak..
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Düşünceler radyo sinyalleridir asla yok olmazlar. Yoğunlaştırılıp bir noktaya odaklandığında farklı şekillerde etki edebilir
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"

“Telepati Teknikleri” sayfasına dön