Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?
-
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?
Merhaba. Daha önce bana baktığını yanında geçerken beni izlediğini farkettiğim ancak hiç ilgimi çekmeyen bir kişinin önünden geçerken çantamın kenarına iliştirdiğim şalım düşmüş ancak farkına varamamışım arkamdan seslenerek uyardı. Bu kişiyi o gece sabaha kadar rüyamda gördüm ancak uykumda inanılmaz bir rahatsızlıkla yatakta dönüp durduğumun ofladığımın hatta uyandığımda suratımın sanki işkence çekmişcesine acı bir ifade aldığının farkındaydım ve hala aralıklarla kabus gibi uykuyla uyanıklık arasında o kişiyi rüyamda görürüm o derece ki ismini sayıklayarak uyandığımda oldu.bu olayın gerçekleştiği günlerde bir hafta boyunca karnımda tek bir noktada seyirme oldu. okuduklarım kadarıyla seyirmeler telepatik bir güç olduğunu göstergesi olabiliyormuş. şalın özellikle o kişinin önünden geçerken düşmesi, uykuda sürekli aynı kişiyi görmek, gün içinde o kişinin ismini durduk yerde anmak o kişinin telepatik olarak bir şekilde bana ulaşmaya çalıştığının veya düşünce gücünün göstergesi midir? yoksa yaşadıklarım bir tesadüf mü? hiç bir şekilde anlam veremiyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?
Tesadüf diye bir şey asla yoktur.o kişiyi kafanıza takdığınızdan rüyada görmüşsünüzdür.
Ya da o kişiye karşı her hangi bir uyarıdır bu.
Bilmem...
Ya da o kişiye karşı her hangi bir uyarıdır bu.
Bilmem...
İstediğim güçlü bir telepat olmak..
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bunlar telepatik güç mü yoksa tesadüf mü?
Düşünceler radyo sinyalleridir asla yok olmazlar. Yoğunlaştırılıp bir noktaya odaklandığında farklı şekillerde etki edebilir
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"