Kulağım çınlıyor yardım edin..
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kulağım çınlıyor yardım edin..
öncelikle salamun aleyküm. İyi akşamlar. Arkadaşlar geçenlerde bir sitede bir yazı okudum işte durugörü'nün açılacagı zaman kulaklarda çınlama oluyormuş bu aylarca bile sürebilirmiş. Bunun geçmesi için ne yapmalym? Ve durugörü yüzündenmi çınlıyor?
Ve 2 kulağım çınlamıyor sadece sağ çınlıyor belki 2side çınlıyor ama ben sol tarafı hissetmiorum?
Şimdiden hepinize teşekkürler...
Ve 2 kulağım çınlamıyor sadece sağ çınlıyor belki 2side çınlıyor ama ben sol tarafı hissetmiorum?
Şimdiden hepinize teşekkürler...
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Kulağım çınlıyor yardım edin..
Kullanılan tekniğe göre değişir bu.
Durugörü de normalde olmayan görüntüler görünmeye Duyuişitide ise çınlama ve sesler duyulabilir.
Durugörü de normalde olmayan görüntüler görünmeye Duyuişitide ise çınlama ve sesler duyulabilir.
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
-
Abi bunun tekniklerini söylermisin?
Birde neden telekinezi.com'a qiremiyorum?
Birde neden telekinezi.com'a qiremiyorum?
- Yönetici
https://telepati.org.tr/telepati-teknikleri/ Linkinde teknikler onları incele istersen.
Telekinezi.com'daki üye adını söylersen kontrol edeyim
Telekinezi.com'daki üye adını söylersen kontrol edeyim
-
Siteye hiç qiremiyorum heralde benim telde sorun telefondan qiriyordum şimdi qiremiyorum ..
Teşekkürler.
Teşekkürler.
- Yönetici
Zaman zaman mobile serviste sorun oluyor telefonla ilgili değil.
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Kardesim bu cinlamanin durugoru ile ilgisinin oldugunu sanmiyorum.Astral seyahat yapanlar bilirler.Yatarken bu cinlamaya odaklanirsan cikma ihtimalin yukselir.(bende yaptigim icin biliyorum)
Ben durugoru yaparken safece gozumu kapatip bekliyorum.1 dakika olmadan sekiller belirmeye basliyor.Gozumun sag tarafinda televizyon gibi seri goruntuler geliyor
(insanin yurumesi. oynayan cocuk sekilleri ve birsuru seyler(bu goruntuleri sadece dusunerek getiriyorum gozumun onune.hafiften aklima getirsem bile bu direk gozumde beliriyor)) Ama bunlarin hepsi gozumun sag taraflarinda oluyor.Sol tarafta belli belirsiz sekiller olusuyor.İlerlettikce gozumun heryerinde olusturma hedefindeyim.
Birde bu cinlamanin gececegini sanmiyorum.Bende ilk baslarda korktum cinlamayi susturmayi denedim.Ama olmadi.tersine cinlamaya odaklandigim icin gelistirmistim bu ozelligi. Sana tavsiyem korkma.onunla gecinmesini ogren
Ayrica bu cinlama duruisitinide gelistirdigini buldum. Biraz uzun oldu ama neyse Kendine iyi bak..
(Sorun olursa kendi bilgilerim olcusunde cevap veririm.)
Ben durugoru yaparken safece gozumu kapatip bekliyorum.1 dakika olmadan sekiller belirmeye basliyor.Gozumun sag tarafinda televizyon gibi seri goruntuler geliyor
(insanin yurumesi. oynayan cocuk sekilleri ve birsuru seyler(bu goruntuleri sadece dusunerek getiriyorum gozumun onune.hafiften aklima getirsem bile bu direk gozumde beliriyor)) Ama bunlarin hepsi gozumun sag taraflarinda oluyor.Sol tarafta belli belirsiz sekiller olusuyor.İlerlettikce gozumun heryerinde olusturma hedefindeyim.
Birde bu cinlamanin gececegini sanmiyorum.Bende ilk baslarda korktum cinlamayi susturmayi denedim.Ama olmadi.tersine cinlamaya odaklandigim icin gelistirmistim bu ozelligi. Sana tavsiyem korkma.onunla gecinmesini ogren
Ayrica bu cinlama duruisitinide gelistirdigini buldum. Biraz uzun oldu ama neyse Kendine iyi bak..
(Sorun olursa kendi bilgilerim olcusunde cevap veririm.)
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
tehlikelimi bu iş ya ???
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bende küçükken başladı.her psişikde olur böyle garip sesler.tehlikeli degil.bir gün sende de olur ozieboo
İstediğim güçlü bir telepat olmak..