zihin okuma
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
zihin okuma
bugün dershanede ölesine bi anda arkadaşım yazı-tura attı.bende ona bilmeye çalıştığımı söledim.benim telekinezi ve telepati ile uğraştığımı biliyor.biraz güldü falan .sora bilmeye çalıştım ve ilkinde bildim.tabi bidaha attı. atınca ellerinin arasına alıyor.bende o ellerini açmadan ellerini ellerimin arasına aldım ve 2 kerede böyle bildim.sora dedimki ona ben bakmıyorum yazı-tura at ve bak ama söleme sora kapa dedim.yaptı.sora ona içinden gelen yüzü devamlı tekrarlamasını istedim ve onun dediğine odaklandım.3-4 kerede böyle bildim.tam arka arkaya 6-7 kere bildim.bu gerçekten zor bi ihtimaldi.arkadaşım pek inanmazdı ama biraz inanmaya başladı."zarla falan denememiz lazım bunda sadece 2 seçenek var zaten" dedi.onunda hoşuna gitmişti bu yeteneğimi geliştirmek ve dahada ileri gidip zihin okumaya kadar gitmek istiyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Re: zihin okuma
aynen bende geliştirmek istiyorum
-
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Bende telepati ile ilgileniyorum ve gerçekten isteyince bazı şeyleri bilebiliyorum mesela arkadaşlarım 1 ile 100 arasında bir sayı tutuyorlar.Ben de önce hangi onluk aralığında olduğunu söylüyorum mesela 70-80 arası diyorum sonra doğruysa sayıyı bulmaya çalışıyorum böyle üst üste 2-3 kez bilebiliyorum ama daha acemiyim .Ayrıca telepatide de teknik yoktur.Sadece zihnini okumak istediğin kişinin düşüncelerine hiçbir şey düşünmeden odaklanacaksın.
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR
-
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
dediğine katılıyorum fotino çok doğru ama bize yol göstericek telepati yapmamızı kolaylaştırıcı yöntemler tenknikler illaki vardır bence
-
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
Teknik derken odaklanırken enerji borusu falan filan hayal edin diyorlar ya ben o anlamda teknik yoktur dedim.Yoksa elbette bize yardım edecek teknikler vardır.
LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZÜLFİKAR
-
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
ben hayvanları çok seviyorum onlarla düşünce okuyarak konuşmak istiyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Zarlarla denemek çok geliştirir arkadaşım ama biraz ileri seviye bozuk paradan buna geçmeden önce çeşitli alıştırmalar yapın
Maximum Phishishk
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Evet arkadaşlarımında dediği gibi mesela kart koyun önünüze bilmeye çalışın veya arkadaşınız veya bir yakınınız sayı tutsun siz onu bilmeye çalışın böyle böyle gelişir diye düşünüyorum
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
https://telepati.org.tr/telepati-teknikleri ... i-t27.html Linkini inceleyin konunun ince ayrıntılarını bulacaksınız
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"