Yaptığım Telepati Örnekleri

Telepati ile ilgili sizden gelen yazılar
Secular
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Yaptığım Telepati Örnekleri

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

Merhaba arkadaşlar,
Ben telepatiye ilgi duyan biriyim ve yapabildiğimi düşünüyorum. Sanırım buradakiler yapmayı çok istiyorlar bende size yaptığım bir örneği anlatmak istiyorum..(Bunun gibi bir çok örnek var hatta düşünceleri bazen istem dışı duyuyorum cevap geldikçe anlatacağım :)
Aramızda duygusal bağ olduğunu düşündüğüm fakat hiç konuşmadığım biriyle sürekli zihinden zihine konuştuğumu düşünüyordum. Zaten bundan sonra telepatiye ilgi duymaya başladım. Sonra duygusal bağın telepatide çok büyük etkisi olduğunu öğrenince onun üzerinde denemeye karar verdim. Mesela bir gün yanıma oturmuştu ve sürekli bana bakmasını söyledim, her defasında da baktı. Sonra başını eğmesini ayağa kalkmasını söyledim. Söylediğim -iradesini zorlayacak şeyler dışında- her şeyi yapmıştı. Daha sonra ondan uzaklaştığımda yanıma gelmesini, çok sıkıldığımı telepati yoluyla söyledim. Bana cevap olarak şu an gelemeyeceğini işi olduğunu söyledi. Ben ise ısrar ettim fakat sonra sıkılıp vazgeçtim. 5 dk sonunda onu kapının önünde gördüm. Gülümseyerek yanına gittim o ise bana bakarak başını eğdi, sonra tekrar gitt. Ben tekrar gelmesini söylediğimde ''daha yeni geldim.'' dedi. Fakat sonra tekrar geldi. Bunun gibi bir çok şeyi yaptırabiliyorum fakat en çabuk onda işe yarıyor.. Siz neler düşünüyorsunuz? :roll:
RoLeX
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yaptığım Telepati Örnekleri

Okunmamış mesaj gönderen RoLeX »

Secular sana bir sormak istiyorum.
Mesela bir kisi ile konusurken ( gozune bakarken) o kisinin duygulari veya ne dusundugu aklinda beliriyormu.

Veya birine istedigini soyletebiliyormusun?

Dynamo nun dedigime benzer bi videosu var. buldugumda eklerim (2 sevgiliye bir ulke ismi soruyor.İkisi birden ayni ulkeyi soyluyor.İzleyince daha iyi anlarsin)
sevgiler
Deadly222
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen Deadly222 »

dostum sende doğuştan telekinezi gücü var (bende çok az var) bununla zihinleri kontrol edebilirsin bu arada bir akraban telekinezi ile uğraşıyormu? :|
Beyin Kotrolunü deniyoruz...
Secular

RoLeX yazdı:Secular sana bir sormak istiyorum.
Mesela bir kisi ile konusurken ( gozune bakarken) o kisinin duygulari veya ne dusundugu aklinda beliriyormu.

Veya birine istedigini soyletebiliyormusun?

Dynamo nun dedigime benzer bi videosu var. buldugumda eklerim (2 sevgiliye bir ulke ismi soruyor.İkisi birden ayni ulkeyi soyluyor.İzleyince daha iyi anlarsin)
sevgiler
Aslında hislerim o kadar kuvvetli ki, karşımdaki kişinin hislerini bile alabiliyorum. Benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabiliyorum. Mesela bazen sinirleniyorum ve karşımdaki kişiye ters bir şey söylüyorum ama o kişiyi üzdüğümde ben daha çok üzülüyorum çünkü hisleri içime doluyor ve o an ne kadar acı çektiğini tüm benliğimle hissediyorum. Bu bazen beni rahatsız ediyo çünkü hiçbir insan nefret ettiği birisine üzülmeyi istemez. Ama ben üzülüyorum.. Bunun gibi daha bir çok şey yaşıyorum. Konuşurken düşünceleri belirmiyor ama eğer konuşmuyorsam ve o an bana odaklanmışsa ne düşündüğünü alabiliyorum. Örneğin ''hmm saçı çok güzel olmuş, yüzüne yakışmış.'' gibi :)

Ama açıkçası birine istediğimi söyletmeyi hiç denememiştim genelde çok konuşan okul müdürümüzü susturmayı deniyorum ve işe yarıyo :) Yada birine bir şey yapmasını emrediyorum. Bazen yapamadığım oluyor hatta bazen deniyorum deniyorum olmuyo yeter artık! diye sinirleniyorum ama pes ettikten 10 dk sonra falanda gerçekleşebiliyor. :D
Secular

Deadly222 yazdı:dostum sende doğuştan telekinezi gücü var (bende çok az var) bununla zihinleri kontrol edebilirsin bu arada bir akraban telekinezi ile uğraşıyormu? :|
Akrabam olduğu nerden çıktı anlamadım :D ama en yakın arkadaşım uğraşıyor ve birilerine bir şeyler yaptırmada benden daha başarılı açıkçası :D Bense alıcılıkta daha iyiym birbirimizi tamamlıyoruz :)
dokunarakkustururum
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

Secular yazdı:
Deadly222 yazdı:dostum sende doğuştan telekinezi gücü var (bende çok az var) bununla zihinleri kontrol edebilirsin bu arada bir akraban telekinezi ile uğraşıyormu? :|
Akrabam olduğu nerden çıktı anlamadım :D ama en yakın arkadaşım uğraşıyor ve birilerine bir şeyler yaptırmada benden daha başarılı açıkçası :D Bense alıcılıkta daha iyiym birbirimizi tamamlıyoruz :)
Şimdi senin hiç akraban yokmu :O. Kazada falanmı kaybettin yani nasıl böyle birşey mümkün. Mar diye bir arkadaş benim annem babam yok, akrabam yok ve ismim yok. Lord Silent diye bir adam beni aldı yetiştirdi telepatiyle herkeze istediğimi yaptırabilriim şuan benimle konuşmanızı bile ben sağlıyorum demişti as.dç :D
Secular

:D :D Evet gerçekten sesli güldüm :D Akrabam var elbette ama telepatiyle pek ilgileri yok :D Mar denen o çocuk uzaydan inmiş olabilir yani, yada fazla Harry Potter izlemiş küçükken ;) Çünkü telepati bir bilim sonuçta bir büyü değil bazı insanlar bunu sihirbazlıkla, büyüyle karıştırıyorlar. Bu sadece beyin yoluyla ikna etme. Sen istemedikten sonra hiç kimse sana zorla bir şey yaptıramaz. İstediği kadar telepati uzmanı olsun. Ben bunu deneyerek gördüm. Bazen karşıdaki kişi beynine gelen emri alıyor fakat ikna olmak istemiyor hatta inat yapıp ters tepki bile verebiliyor -eğer istemediği bir şeyi yapmaya zorlarsan- Gerçekten ikna yeteneğine de sahip olmanız gerekli. Ve karşınızdaki kişiyi iyi tanımalısınız ki nasıl bir tepki verebileceğini ölçebilesiniz.. Her neyse. Sonuç olarak bu işi büyü gibi göstermeye çalışan amacından şaşan çocuklara kanmayın derim. Bazıları gerçekten saçmalıyor.. İşin komik tarafıda var o ayrı :)
dokunarakkustururum

Hımmm madem diyorsunuz ki telepati bir beyin manipülasyonu ben size bir soru sormak istiyorum.

Benim bir arkadaşım imgeleme yoluyla otobüste sağda solda istediği bir insanın dikkatini çekebiliyor. Yani ona bakmasını... Dakikalarca bakmasını sağlıyor. Hemde dik dik ve gözleri kocaman açılmış bir şekilde ama hipnoz gibi değil. Yani kişi merak içinde bakıyor.

Nasıl yapıyorsun dediğimde ise ilk başta sadece bana bakıp gülümsediğini imgeliyorum daha sonra kızla çılgınlar gibi seviştiğimizi imgeliyorum diyor.
Bu bir telepati midir ?
dokunarakkustururum

Sakın yanlış anlamayın bu olay gerçek ve ben ciddi bir soru sordum. Lütfen diğer arkadaşlar sizde konuyu çarpıtıp olayı cıvıtmayın.
Secular

Açıkçası arkadaşının yaptığı iğrenç bir şey. Ben asla telepatinin böyle iğrençliklere alet edilmesini istemem. Onun yaptığı tamamen zorbalık. Bir erkek bana aynı şeyi yapsa kesinlikle hissederdim ve yumruğumu yüzüne yemişti. Ayrıca beyin manipülasyonu diye bir şey bilmiyorum. Arkadaşının seçtiği kızlarda aptal olmalı iradesi güçlü her kız karşındaki erkeğin ne yapmak istediğini, ne kadar pislik olduğunu anlardı sonuçta.. Lütfen telepatiyi bu şekilde iğrençliklerine alet eden terbiyesizlere kanmayın sizde..

“Sizden Gelenler” sayfasına dön