merhaba

Telepati hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları
telepat02
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

merhaba

Okunmamış mesaj gönderen telepat02 »

arkadaşlar öncelikle merhaba.size kısaca kendimi tanıtayım.ben bu foruma yeni katıldım 12 yaşındayım.arkadaşlar benim son 4-5 aydır özellikle şu 1 aydır aklımdan geçenler sürekli oluyor.örnekler vericem uzun olabilir kusura bakmayın :D 5.sınıfın sonlarına doğru ben müzik dersinde flütümü unutmuştum öğretmende böyle şeylerde bizi keser keşke öğretmen gelmese dedim ama öğretmeni öğlen görmüştüm sonra müzik dersine girdik ve öğretmen yok dedikleri anda şok oldum.yolda giderken aklımdan dondurma geçti annem dondurma alalım dedi.biraz saçma olabilir ama türkiye-estonya maçında sanki yeniceğimizi biliyo gibi çok mutluydum.bu örnek daha dün oldu biz Türkçe dersinde örnekler yapıyorduk herkes birbirini kaldırıp soracaktı sonra benim aklımdan birisi geçti şu kişiyi kaldırırım diye sonra beni başka biri kaldırdı ders çıkışında o birisi yanıma geldi ''ben seni kaldırcaktım ama seni birisi kaldırdı'' dedi ''aynen bende'' dedim ve içimden oha dedim :) yine Türkçe dersiydi biz yine örnek yapıcaktık ama bu sefer evden hazırlayıp öğretmene verdik sonra bizde rastgele öğretmenin verdiği kağıtları alıyorduk bana da çok sevdiğim bir kişinin kağıdı geldi.dershanede de tanımak istediğim bir kişi vardı o benim arkama oturdu ben tek oturmuştum ve derste öğretmen onu benim yanınma oturttu ve çok iyi arkadaş olduk.ben annem ve ablam yaz tatilindeydik babamın işi olduğu olduğu için o kaldı aklıma birden ''komşunun şikayeti'' aklıma geldi ve akşama (bizim balkonda koca tavuklarımız vardı) :) sizi şikayet edicem diye komşudan telefon geldi.ve son örnek çok uzun oldu daha bugün fen dersinde öğretmen meyve sebze örneği veriyodu benimde aklımdan ''kivi'' geçti öğretmen de ''ııı,efendime söyliyim kivi'' dedi :D :D bunu geliştirmek için ne yapabilirim söylermisiniz?şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: merhaba

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"
telepat02
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen telepat02 »

AkrepKral yazdı:https://telepati.org/telepati-teknikleri ... i-t27.html Linkinde ipuçlarını bulabilirsin
Tesekkur ederim AKrepKral abi :D
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici »

Rica ederim
"Ne istediğin Ne olacağını Belirler"

“Sorular ve Çözümleri” sayfasına dön